Комунальне некомерційне підприємство "Чечельницька районна лікарня"
Чечельницької селищної ради Гайсинського району Вінницької області
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Спільна медична рада

Дата: 18.02.2020 08:24
Кількість переглядів: 164

 

30 січня відбулося засідання спільної медичної ради КНП «Чечельницька ЦРЛ» та КНП «Чечельницький ЦПМСД».  У роботі засідання взяли участь головні лікарі С.М. Могила та В,А. Коваль, запрошені – перший заступник голови РДА В.В. Савчук та голова районної ради С.В. П'яніщук.

 

Заслухал та обговорили доповідь головного лікаря КНП «Чечельницька ЦРЛ» Могили С.М. та співдоповідь головного лікаря КНП «Чечельницький ЦПМСД» Коваля В.А. про підсумки роботи ЛПЗ району у 2019 р. та перспективи розвитку системи охорони здоров»я району у період 2020р., удосконалення методів і шляхів покращення  надання медичної допомоги населенню району за умови підвищення її якості,  розширення обсягів такої допомоги за обов’язкового клініко-діагностичного обстеження до потреби у кoроткі терміни на догоспітальному та госпітальному етапах.

Доповідачами проінформовано членів медичної ради  про результати досягнуті на протязі календарного звітного періоду за якими необхідно відмітити те, що за попередній рік колективи медичних працівників комунальних  некомерційних підприємств  наполегливо працювали у плані забезпечення на належному рівні медичною допомогою населення району, керуючись  при  цьому  рядом  законів України ,Указів Президента України, Постанов КМУ , Верховної  Ради , Наказів  та розпоряджень ДОЗ  Вінницької ОДА, Чечельницьких РДА і районної ради ,що регламентують їх діяльність..

Роботу закладів охорони здоров’я визнано задовільною. Були визначені також пріоритетні напрямки діяльності охорони здоров’я на 2020 рік та найближчу перспективу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень